У Володимирі-Волинському відзначили храмове свято. ФОТО

01 Жовтня 2020, 11:05
Храм святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії 2228
Храм святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії

Релігійна громада храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії міста Володимира-Волинського відзначила храмове свято.

Про святкове богослужіння повідомляють на сайті Володимир-Волинської єпархії ПЦУ.

30 вересня преосвященний Матфей, єпископ Володимир-Волинський і Турійський, з архіпастирським візитом відвідав парафію на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії міста Володимира-Волинського, де з нагоди храмового свята очолив святкову Божественну Літургію. 

Під час Літургії Його Преосвященству співслужили: міський благочинний, настоятель храму, протоієрей Євген Рябець та запрошене духовенство.

Після читання святого Євангелія проповідь виголосив благочинний міста Дрогобич протоієрей Ігор Пулик.

По завершенні Богослужіння владика Матфей звернувся до вірян з проповіддю в якій розповів про подвиг і жертовну любов св. мучениць, а також привітав настоятеля та парафіян з престольним святом.

Настоятель отець Євген подякував владиці та духовенству за спільну святкову молитву, а вихованці недільної школи виступили зі святковою програмою.
Дійство завершилось святковим молебнем під час якого були освячені ікони рівноапостольного князя Володимира та княгині Ольги.

Читайте також: В одному з сіл Володимирщини відзначили храмове свято. ФОТО











1









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024