Обирали «Весняного муркотуна»: ним став британець Марсель

13 Травня 2017, 17:50
10949

Свято-конкурс для дітей, батьків та котиків «Весняний муркотун», яке вже стало в нашому місті традиційним, відбулося 13 травня о 14 годині у культурно-мистецькому центрі. 

Участі у ньому взяли усі бажаючі, хто має цих чотирилапих тварин.

Журі обирало кращих з кращих за номінаціями ПРИРОДНИЙ ОКРАС (цікавий окрас хутра), СТИЛЬНИЙ КІТ (оригінальне вбрання та імідж) та ВЕСНЯНИЙ МУРКОТУН (приз глядацьких симпатій).

Поки працювало журі до якого, до речі, увійшли лікар-ветеринар та професійний грумер, всі хто того дня завітав на свято (це переважно малеча з батьками та школярі) взяли участь у цікавих вікторинах, захоплюючих квестах, музичних конкурсах. 

Самих учасників конкурсу не було надто багато, проте ніхто з муркотунів не залишивсяя поза увагою гостей свята. Їх засипали компліментами, з ними фотографувались, їх знімали на відео. Ну хіба можна таку красу оминути. 

Приємно відмітити, що з року в рік на свято-конкурс приходять ті ж самі учасники. Завдяки цьому володимирчани вже встигли ознайомитися із красенем-британцем Марсельом, сфінксом Мерлін, безпородною кішкою Муркою.  

Цьогоріч цю команду поповнили: сфінкс Луна, коти Пушик та Бублик, Грей, інші.

В результаті, ніхто з учасників не залишився без відзнаки та смачного подарунка.

А звання «Весняний муркотун» шляхом глядацького голосування цьогоріч виборов кіт-британець Марсель.
















1

1

1

1

1

1


1


1








1










1


1

1

1



 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024