Чуттєво, щиро та з любов’ю: як вітають своїх матусь знані люди Володимирщини

14 Травня 2017, 09:03
11658

У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні ж цей день, починаючи з 1999 року, відзначається в другу неділю травня.

Історія свята така: у 1908 році молода американка Анна Джервіс з Філадельфії виступила з ініціативою вшановування матерів у пам’ять про свою матір, яка передчасно померла. Анна писала листи до державних установ, законодавчих органів, видатних осіб із пропозицією один день у році присвятити вшануванню матерів.

Її старання увінчалися успіхом - в 1910 році штат Вірджинія перший визнав День Матері як офіційне свято. Хоча по суті це - свято вічності: з покоління в покоління для кожного мама - найголовніша людина для своїх дітей.

Безумовно, День матері - це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен із нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить і буде самовіддано любити незважаючи ні на що.

Своїх матусь зі святом вітають відомі люди нашого краю.  

Свою матусю Аллу Вегеру вітає Княжна Володимира 2003 Олена Омелюх.

«Матуся! Сьогодні - твоє свято. Я хочу обійняти тебе міцно і привітати з Днем матері! Бажаю тобі завжди залишатися такою ж красивою і щасливою як сьогодні! Нехай посмішка яскравими зірочками сяє у твоїх очах, а заповітні бажання виконуються, немов за помахом чарівної палички!»

2

Свою матусю Лесю Павлівну Гузь вітає депутат Верховної Ради України Ігор Гузь.

«День Матері – це ще одна можливість приділити більше уваги нашим матерям та сказати їм про те, що вони є найдорожчими для нас. Вітаю та безмежно дякую своїй мамі – Лесі Павлівні Гузь - за турботу та підтримку. Важливо відчувати підтримку від найближчих людей - батьків. Вони і зараз підтримують мене. Тож бажаю і своїй мамі, й іншим матерям міцного здоров’я, нехай Богородиця оберігає їх під небесним Покровом».

1


 

Свою матусю Олену та бабусю Надію Василівну вітає фіналістка вокального шоу «Голос країни» Катерина Рибак.

«У День матері, я хочу сказати спасибі своїй мамі та бабусі, адже вони навчили мене цінувати життя, дивитися на світ відкрито і привітно, боротися за своє щастя і ніколи не зупинятися на досягнутому! Дорогі мої мама та бабуся! Ви для мене - приклад справжньої жінки! Я бажаю Вам усіх земних щедрот і побільше!»

1

1

1

Свою неньку Ніну Гук вітає голова Володимир-Волинської районної ради Роман Гук:

«Це свято важливе для кожного з нас, адже ми багато чим зобов'язані найдорожчим нашому серцю людям - мамам. Святкування Дня матері - це чудова можливість висловити свою подяку і безмежну вдячність за все, що роблять для нас наші мами, за їх любов і розуміння.
У цей святковий день, дорога матуся, прийми слова вдячності, любові і поваги! Нехай у твоїх очах ніколи не гасне життєвий вогник! Від усієї душі бажаю Тобі здоров'я, щастя, родинного благополуччя, взаєморозуміння. А любов від своїх дітей Ти уже маєш…»


1

Свою маму Аллу Борисівну вітає головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради Наталія Ярошук.

«Матусю, рідна, я Тебе вітаю зі святом. За все, що маю і що буду мати - дякую Тобі дуже, МАМО!!!!»

1

1

 

З Днем матері свою дружину Олену вітає волинський митець, рекордсмен України Анатолій Бойко.

«Кохана моя дружино, сьогодні - твоє свято. Я вітаю тебе з Днем матері та бажаю завжди залишатися такою ж красивою і щасливою як сьогодні! Ти сама турботлива, ніжна, твої руки зігрівають, а очі випромінюють щастя. Залишайся ж такою завжди, ми тебе дуже любимо. Зі святом, рідна!»

2

1

Свою матусю Галину Іллівну вітає заступник директора Володимир-Волинського міськрайонного центру зайнятості Надія Веремчук.

«Мама - берегиня, мама - найрідніша і найдорожча людина, мама - це просто людина, яка любитиме тебе завжди і ділитиме з тобою всі радощі та біди бурхливого сьогодення. Матусю, вітаю Тебе зі святом! У мене не вистачає ніжних слів, щоб виразити всю свою любов до тебе. Ти найближча і найдорожча людина для мене, яка завжди підтримає у важку хвилину і розділить радість. Я хочу побажати тобі міцного здоров'я, щастя та успіхів у всьому!»

2

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024