Взяли під варту чоловіка, який пограбував володимирчанина і побив підлітків

08 Жовтня 2020, 10:00
1318

У Володимир-Волинському 21-річний молодик напав на чоловіка, наніс йому тілесні ушкодження та пограбував.

Під час розслідування правоохоронці встановили, що розбійник ще й побив двох підлітків. Тепер за це жителю княжого міста загрожує до семи років позбавлення волі, інформує пресслужба поліції Волині.

12 серпня ввечері невідомий на вулиці поблизу автозаправки у Володимирі-Волинському напав на 36-річного місцевого жителя. Нападник розпилив на заявника вміст вогнегасника та вдарив ним постраждалого по голові, після чого ще й пограбував його.

Правоохоронці за гарячими слідами встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився 21-річний місцевий житель. Його затримали у порядку ст. 208 КПК  України. Речові докази вилучили. 
Пізніше, під час досудового розслідування, завдяки плідній та злагодженій роботі працівники Володимир-Волинського відділу поліції з’ясували, що раніше судимий 21-річний розбійник причетний до вчинення ще двох кримінальних правопорушень.

Зокрема, слідчі вияснили, що знаряддя злочину правопорушник отримав, відкрито пограбувавши пост охорони у Володимирі-Волинському.

Далі, як ми вже повідомляли, нападник розпилив на потерпілого вміст вогнегасника та вдарив його по голові. Після цього відібрав у чоловіка гроші та мобільний телефон. Сума завданих матеріальних збитків становила 4 тис. 500 грн.

Нині також стало відомо, що опісля чоловік вчинив хуліганські дії щодо двох неповнолітніх – 15-річного та 14-річного хлопців. Порушник наніс підліткам тілесні ушкодження, проте ті до поліції та в лікарню не зверталися.  

За фактами правопорушень відкрито три кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж),  ч. 1 ст. 187 (Розбій) та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень).

Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Триває досудове розслідування. 

Читайте також: Чоловікові, який побив володимирчанина вогнегасником, «світить» сім років ув'язнення



 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024