Володимир-Волинський: породіль вітали з Днем матері

14 Травня 2017, 16:04
11318

14 травня в нашій державі відзначається День матері, який є одним з найбільш зворушливих свят. 

По-особливому урочисто День матері відзначили й у Володимирі-Волинському. Місцевий осередок «Союзу українок» вже п’ятий рік поспіль саме у цей день вітає породіль у пологовому відділенні Володимир-Волинського ТМО. Так і цього дня, союзянки спільно із секретарем міської ради Олегом Свідерським, начальником управління соціального захисту населення Олександром Смикалюком та начальником відділу ДРАЦС міста Аллою Войтюк урочисто привітали десять молодих мам, більшість з яких вперше пізнала радість материнства, - пише ВолодимирМедіа.

Кожній молодій мамі представники міської влади вручили подарунки і побажали їм усіляких щедрот. Слова вдячності за недоспані ночі, за терпіння та безмежну материнську любов адресувала усім мамам голова осередку «Союз українок» Віра Чайковська. А на згадку про цей день вона вручила  вишиті сорочечки для новонороджених, які були заздалегідь освячені у храмі. Як символ оберегу та Божого благословіння. Прекрасним доповненням до усіх цих подарунків були квіти. 

Начальник відділу ДРАЦС Алла Войтюк п’ятьом мамам вручила свідоцтва про народження немовлят.  Вручаючи перші у житті дитяти документи, Алла Василівна наголосила, що  щасливі діти ростуть тільки в дружній родині та під опікою щасливої ​​матері.

На завершення зустрічі пролунали пісні, як дарунок для усіх присутніх матерів та бабусь.    

1

1


1


1

1

1

1

1

1

2

2

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024