Володимир: навчали мистецтву публічного виступу

15 Травня 2017, 16:38
9621

Creative Studio знову влаштувала корисний тренінг для усіх бажаючих. 

Цього разу учасники тренінгу освоювали мистецтво публічного виступу.

Організатори студії Анастасія Азанова та Олена Омелюх поділилися враженнями від цього тренінгу на своїй сторінці у Фейсбук.

«Студія вперше організувала тренінг, який проводив активний та креативний спікер Борис Карпус. Це майстер слова, що має великий досвід ведення переговорів і знає як силою слова впливати на людей. Борис вже тривалий час займається підготовкою публічних осіб до промов та виступів, тому його бажання поділитись своїм досвідом стало для нас вагомим аргументом для організації тренінгу!
Суботнього ранку нас радо прийняв Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А. Ю. Кримського, за що висловлюємо велику вдячність його директору - Савєльєву Миколі Григоровичу.

Інформація від спікера викликала жваве обговорення, ми задавали йому багато питань. Це був потужний інтерактив! Ключові схеми побудови свого виступу, що їх нам розкрив пан Борис, були радо відпрацьовані у вправах та ділових іграх. Завдяки нашому фотографу та відеооператору Дарії Поддубецькій, ми мали змогу свій виступ одразу й переглянути в записі та виявити моменти, саме над якими особисто кожному потрібно працювати: володіння голосом та інтонацією, надмірна чи, навпаки, абсолютно відсутня жестикуляція,  візуальний контакт з аудиторією тощо... 
У підсумку можна сказати, що ПЕРШИЙ такого роду тренінг пройшов ефективно, бо кожен з учасників пішов із заняття з чіткими порадами ЩО робити, щоб ДОСЯГТИ поставленої цілі.
Далі - тільки вперед! До розвитку! До вдосконалення!» - йдеться у дописі.





 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024