В управлінні соцзахисту просять літніх людей бути обачними

19 Травня 2017, 08:00
9500

На жаль, на Володимирщині знову стали відомі факти, коли шахраї під виглядом соціальних працівників видурюють у пенсіонерів гроші.

У міському управління соціального захисту одразу відреагували на таке свавілля шахраїв і повідомили, що працівники міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) неодноразово наголошували своїм підопічним, які отримують соціальні послуги по догляду вдома, що вони не присилають невідомих людей для здійснення будь-яких дій з обміну грошей чи отримання соціальних доплат.

«Своїх працівників Ви знаєте в обличчя, а коли працівник у відпустці або на лікарняному, Вас завжди повідомлять і нового працівника познайомлять з Вами особисто. Крім того, соціальні працівники приходять у визначені дні і години, мають при собі посвідчення. Черговий раз застерігаємо громадян бути обачними й не довіряти стороннім людям. Способи видурювання грошей у шахраїв найрізноманітніші. За жодних умов не впускайте до своєї оселі незнайомців, навіть, якщо вони називають себе соціальними працівниками. Аби переконатися в цьому, через зачинені двері дізнайтеся у них прізвище і телефон їхньої служби. Зателефонуйте туди і переконайтеся у достовірності інформації. Запідозривши, що вас намагаються обдурити, негайно дзвоніть в міліцію за номером «102» - застрігають у Володимир-Волинському міському управління соціального захисту.

Нагадаємо, два дні тому до Володимир-Волинського міського відділу поліції надійшло дві заяви від пенсіонерів, котрі потрапили на гачок шахраїв, які представилися працівниками соціальної установи та міської ради.

Надійшла заява від 90-річного жителя вулиці Сагайдачного, до котрого прийшло двоє невідомих осіб (чоловік та жінка) та представилися працівниками соціальної служби. Під виглядом оформлення соціальної допомоги та обміну валюти, вони видурили у старенького приблизно більше 20 тисячі доларів та 11 тисяч євро. 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39