У Володимирі підприємці не платять податки, прикриваючись пандемією

20 Жовтня 2020, 16:40
1691

У Володимирі-Волинському деякі підприємці не сплачують податків, прикриваючись пандемією.

Про це під час щотижневого брифінгу з представниками ЗМІ повідомив міський голова Петро Саганюк.

«Ви знаєте, що місто за 9 місяців недовиконало бюджет на 4, 5 мільйонів гривень. А податкова заборгованість перед містом раніше становила в межах 7 мільйонів гривень, тепер – близько 14 мільйонів гривень. Я не буду називати, які це підприємства, тому що через карантин це справді для них велика проблема. Хоча деякі підприємці просто не сплачують, прикриваючись пандемією», – зазначив очільник міста.

На зустрічі медійники також цікавились, чи вплине нове зонування, в якому Володимир потрапив у червону карантинну зону, на проведення виборів 25 жовтня.

«Є ряд нормативних документів, положень яких треба дотримуватися. Заходи, які зобов’язали виконувати міську раду (наприклад, закупити маски), ми виконуємо. Сьогодні всі дільниці працюють, зауважень до їх роботи немає. Все буде нормально, навіть в умовах карантину», – відповів міський голова.

Нагадаємо, у Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні зросла кількість хворих з підозрою на коронавірус. Саме тому в лікарні збираються збільшувати кількість ліжкомісць.

Читайте також: У лікарні Володимира збільшать кількість ліжок для хворих на COVID-19

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024