Канцелярія, корисні та статусні подарунки шефу до дня народження: 9 цікавих ідей

21 Жовтня 2020, 14:55
603

Шеф – це рульовий в кар'єрі кожної людини. Шефу відомий короткий шлях до успіху, він вміє підтримати одним поглядом і вчасно прикриє тил. Подарунок – відмінний спосіб підкреслити повагу до шефа, а також відзначити його ділові якості.

Олег Крайов, креативний менеджер інтернет-магазину канцелярії Office Pro вважає, що подарунок керівникові повинен бути статусним, корисним в роботі або корисний в офісі.

Обирайте подарунок з користю для ділової атмосфери кабінету або для самої діяльності. Статусні подарунки стануть предметом гордості для шефа, корисні – полегшать роботу і зроблять її більш комфортною.

Поради при виборі канцелярії

Для керівника – працювати від світанку і, як правило, поки робота не закінчиться, тому доведеться до речі подарунок, який скрасить його трудові будні. Канцелярське приладдя - друзі будь-якої ділової людини. Але як, подарувавши такий практичний предмет, не скотитися до банальності? Пропонуємо кілька варіантів на вибір:

Бpeндoвa pyчкa у фyтляpі

Мабуть, найпоширеніший cтaтycний пoдapoк діpeктopy від кoллeктиву. Лідepoм нa pинку бpeндoвиx пір'ьових і автоматичних ручок залишається бренд Parker, відомий у всьому світі. Цей невеликий, але дуже пpecтижний aкceccyap підкреслить выcoкий coціaльный cтaтyc отримувача та бyдe оцінений пo дocтoїнcтвy.

Офіcний нacтoльний opгaнaйзep

Велика різноманітність форм, розмірів, матеріалів, з яких виготовляються подібні органайзери, дозволяє вибрати підходящий варіант для керівника будь-якої ланки. Виробники постійно вдосконалюють моделі, перетворюючи їх з просто зручних підставок для канцелярії в незамінних помічників ділової людини.

Плaншeтний щоденник

Досить оригінальний і при цьому вкрай корисний діловий сувенір, який допоможе директору правильно планувати робочий день, використовуючи кожну хвилину з користю для справи. Варто зупинитися на цьому варіанті, якщо колектив робить вибір на користь практичного, сучасного аксесуара для бізнесу.

Корисні подарунки керівнику

Не забудьте, що начальники теж люди і навіть у них буває вільний час, тому можна подарувати щось для комфортного заслуженого відпочинку після роботи.

Настільні ігри

Нарди – корисний, практичний, інтелектуальний ігровий набір на всі часи. Безпрограшний варіант-нарди з цінних деревних порід в красивому чохлі, укомплектовані всім необхідним – костями і фішками для цікавого проведення часу в колі друзів!

Монополія – настільних гра, в яку любить грати кожен і не люблять лише ті, хто ніколи не грав!

Келих для коньяку з підігрівом на підставці

Оригінальний і такий приємний сувенір. Стильний келих для коньяку на спеціальній підставці рівномірно підігрівається спеціальною свічкою. Мабуть, оптимальне рішення для завершення важкого робочого дня.

Стильний лайтбокс з фото

Неформальний підхід до вибору презенту може стати знахідкою. Підібравши найвдаліше фото іменинника, можна прикрасити лайтбокс, який вдало впишеться в інтер'єр Кабінету, прикрасить офісний простір і просто буде радувати директора, нагадуючи йому про хороших відносинах в колективі.

Масажер для голови

Ще один оригінальний варіант презенту для душі, a точніше - для голови. На вигляд масажер нагадує швидше захисний шолом, проте він оснащений спеціальними подушечками, завдяки яким досягається приголомшливий ефект. М'яко і ніжно масажуючи всю поверхню голови, він допомагає зняти напругу, позбутися відчуття тяжкості в голові і розслабитися після трудового дня. Залежно від моделі і цінової категорії, такий масажер може бути оснащений додатковими приємними функціями.

Статусні подарунки для боса

Елітний алкоголь в подарунок-це класика. Швидше за все, його вже подарували і без вас, так що радимо зупинити свій вибір на чомусь більш оригінальному. Статусні подарунки стануть предметом гордості для шефа. Кращі презенти будуть продемонстровані діловим партнерам і носиться з гордістю.

Глобус-бар

Глобус-бар є відмінним подарунком для успішних і цілеспрямованих людей, адже ці якості були притаманні мандрівникам-першовідкривачам! Глобус-бар давно підкорив серце шанувальників оригінальних подарунків. Він стане солідним подарунком для вашого керівника, який він оцінить з гідністю.

Шкіряна сумка або портфель

Безумовно, при виборі сумки чи портфеля для боса, слід віддавати перевагу довговічним, красивим і статусним шкіряним моделям. Такий вибір оцінять і чоловіки, і тим більше жінки. У поєднанні з оригінальною дорогою фурнітурою, якісна натуральна шкіра виглядає особливо стильно. Зверніть увагу і на внутрішню частину сумки – підкладкова тканина повинна бути щільною, відмінної якості, пришита рівно, c акуратними непомітними швами. Тільки в цьому випадку можна сказати, що перед вами дійсно хороша сумка, яка може стати прекрасним подарунком директору.

Дерев'яний PowerBank

Під час ділових поїздок часто необхідний гаджет може розрядитися в самий невідповідний момент. Тут на допомогу і прийде оригінальний повербанк.

Шеф буде згадувати про вас і якщо ви зробите йому подарунок, який стане в нагоді в повсякденному житті. Але найголовніше, пам'ятати, що від того, наскільки добре ви виберете презент, буде залежати (в тому числі) ставлення до вас і Ваш професійний ріст.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024