Місто відсвяткувало День Європи

20 Травня 2017, 16:01
9502

20 травня, в суботу, на головній площі Володимира-Волинського, біля міського культурно-мистецького центру, весело, яскраво й невимушено відсвяткували День Європи.

Всі, хто цього по-справжньому літнього й навіть дещо спекотного дня прийшов до міського КМЦ, мали нагоду ознайомитися з виставкою хенд-мейду, придбати ексклюзивні прикраси та іграшки, взяти участь у майстер-класах, помилуватися роботами учнів міської дитячої художньої школи, і звісно ж, насолодитися святковою програмою під назвою «Європа – це ми», - йдеться на сайті міської ради. 

Своїми виступами численних глядачів тішили юні гості з Польщі –  ансамбль пісні й танцю землі Грубешівської, а також вихованці зразкової студії вокального співу «Лодомир» міського центру позашкільної освіти, володимирські танцювальні ансамблі «Колорит», «Грейс», «Веселка»,  дорослі вокальні колективи «Володимирські козаки» та «Родослав».

Крім цього, всі, хто прийшов на свято, мав нагоду взяти участь у вікторинах, краєзнавчій і такій, яка стосувалася історії та сучасності Європейського Союзу, й отримати подарунки, давши правильну відповідь на запитання.

А молодь, утворивши «мішані», українсько-польські команди, з задоволенням брала участь у квесті, досхочу набігавшись містом. Ну, і звісно ж, не обійшлося без фото на згадку, які учасники свята з задоволенням робили у спеціальній фотозоні.









 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024