На Володимирщині фіксують спалахи коронавірусу в ліцеї, на швейній та птахофабриці

23 Жовтня 2020, 16:39
3243

На Волині продовжують фіксувати спалахи коронавірусу серед навчальних закладів.

Про це повідомила заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка під час брифінгу 23 жовтня.

«У Любешівському ліцеї захворіла 31 особа, серед них 17 учнів. Випадки також реєструються у Любешівському технічному коледжі ЛНТУ, там захворіли 14 працівників. У Володимир-Волинському центрі освіти захворіли 30 працівників», – розповіла Надія Костирка.

Жінка вважає, що враховуючи найближчі епідпрогнози запровадження подовжених канікул є доцільним та виправданим, адже це дасть можливість перервати ланцюжок інфікувань.

Вона повідомила, що спалахи коронавірусу також фіксуються на територіях «червоної» зони.

«На швейній фабриці у Володимирі-Волинському захворіли 10 працівників, на птахофабриці міста хворіє 9 осіб. Також у територіальному центрі соціального обслуговування села Тростянець Ківерцівського району захворіли 11 осіб. Значне поширення коронавірусної хвороби зафіксували у селищі міського типу Цумань Ківерцівського району», – поділилася жінка.

Наостанок Надія Костирка додала, що ситуація ускладнюється тим, що захворюваність COVID-19 наклалась на ріст сезонних гострих респіраторних хвороб.

Читайте також: На Волині майже сім сотень пацієнтів з коронавірусом – «важкі»

Підписуйтеся на сторінку Район.Медицина у facebook та стежте за телеграм-каналом «Район здорової людини», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024
17.03.2024