У місцевому агротехнічному коледжі нарікають на проблеми з фінансуванням

23 Травня 2017, 13:57
9624

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету Володимир-Волнської міської ради директор місцевого агротехнічного коледжу Олександр Коновалюк розповів про невтішну фінансову ситуацію, яка склалася у навчальному закладі.

Зі слів директора агроколеджу, складається враження, що навчальний заклад державі взагалі непотрібний, адже їх, можна сказати, просто кинули напризволяще. Саме тому міський голова порадив уже найблжчим часом розглянути питання передачі гуртожитку коледжу на баланс військових та й надалі готувати відповідні звернення до Уряду та Верховної Ради України.

Зі свого боку місцева влада пообіцяла допомагати коледжу фінансуванням.

Поряд з тим керівникам освітянських, соціальних та медичних закладів закликали, не гаючи часу, розпочати підготовку своїх об'єктів до зими.

Нагадаємо, відремонтувати за кошти Міноборони гуртожиток агротехнічного коледжу у Володимирі-Волинському та віддати його на потреби військовослужбовців пропонують депутати Волиньради. Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 11 травня.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024