Устилуг: рятувальники провели профілактичні рейди

24 Травня 2017, 15:55
9396

24 травня працівники Володимир-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області спільно з представниками Володимир-Волинської райдержадміністрації та керівниками об’єднаних територіальних громад з метою навчання населення правилам пожежної безпеки та перевірки стану протипожежної безпеки провели профілактичний рейд на території населених пунктів Устилузької громади.

Спілкуючись з громадянами, рятувальники детально окреслили перелік протипожежних вимог для приватних житлових будинків та нагадали, як діяти у випадку пожежі. Також співробітники ДСНС застерегли селян не випалювати суху траву та сміття на присадибних ділянках та відкритих територіях, щоб не спричинити пожеж в екосистемах.

Крім того, рятувальники перевірили утримання в належному стані джерел протипожежного водопостачання, облаштування місць та забезпечення можливості під’їзду пожежного автомобіля для забору води у безводних населених пунктах

Під час інформаційно-роз’яснювальних заходів рятувальники вручили громадянам листівки та пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки.





 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024