Білизна та диво-торт з Овадно, подрібнювач з Володимира - як фестивалила профтехосвіта у Луцьку

26 Травня 2017, 09:15
12437

Традиційне свято професійно-технічної освіти провели 25 травня на Театральному майдані у Луцьку.

Учні, майстри і викладачі волинських професійно-технічних училищ привезли найкращі вироби, які покупці вмить розмітали. Адже ціна і висока якість товарів не просто дивувала, а приємно вражала, - пише Район.Луцьк

Володимирщину на святі представляло два професійно-технічних навчальних заклади - Володимир-Волинське ВПУ та Оваднівський професійний ліцей​.

Участь у заході взяли також: Нововолинські вище професійне училище та професійно-технічне училище №11, Колківське ВПУ, Луцьке вище професійне училище будівництва та архітектури, Ковельські професійний ліцей, професійно-технічне училище №5, ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ», Любешівський технічний коледж Луцького НТУ, Технічний коледж Луцького НПУ та інші навчальні заклади.

До переліку найцікавіших товарів учнівського ярмарку потрапили й вироби володимирчан.

Подрібнювач зеленої маси продемонстрували учні Володимир-Волинського вищого професійного училища.

Машину, що полегшить роботу на господарстві придумали умільці з Володимира-Волинського.

Подрібнювач зеленої маси можна було придбати за 1640 гривень. І це лише один з багатьох станків і приладів, які виготовили майстри та їхні учні.




 

 

 

Труси чоловічі, постіль диво-торт привезли на свято з Оваднівського професійного ліцею.
 

«Двохспалки» і «півторачки» за 300-450 гривень привезли учні Оваднівського професійного ліцею, а також його локачинської філії.

Популярністю користувалися і чоловічі «сімейки», за яким покупці шикувалисяу чергу



А ще оваднівські кулінари спеціально до виставки приготували 5-поверховий торт, який нагадував піраміду з березових колодок. Усі деталі декору – від квітів до пари сов – їстівні. Не рекомендували пробувати тільки натуральну березову підошву.


 

 
Коментарі
29 Травня 2017, 12:55
«Двохспалки» і «півторачки» за 300-450 гривень привезли учні локачинської філії Оваднівського професійного ліцею.<br/>Труси чоловічі, постіль привезли учні Володимир-Волинського ВПУ, не приписуйте чужий крам Оваднівському професійному ліцею
29 Травня 2017, 13:01
Учні Оваднівського професійного ліцею привезли хлібобулочні та кондитерські вироби (пироги, плетінки, пиріжки з різними начинками, медово-імбирне печиво)
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024