Володимирські підприємці просять не застосовувати певних карантинних обмежень у місті

04 Листопада 2020, 13:45
3430

У Володимирі-Волинському 4 листопада відбулося засідання сесії, яке напередодні  вимагали зібрати місцеві підприємці, представники сфери торгівлі і обслуговування.

На порядок денний винесли проєкт рішення про звернення до держорганів щодо пом’якшення карантину у Володимирі, який опинився у червоній епідеміологічній зоні, інформує БУГ.

Дещо раніше міська комісія вирішила пом’якшити карантинні обмеження у Володимирі. Проте це рішення не мало правової сили для представників правоохоронних органів. Підприємці вже збирались під міською радою.

Сесію скликав заступник голови, секретаря міської ради Олег Свідерський, оскільки Петро Саганюк пішов у відпустку.

Сесія відбувалася у приміщення культурно-мистецького центру, у той час біля приміщення зібралося чимало людей.

На сесії прийняли рішення направити звернення щодо незастосування певних обмежень державної комісії ТЕБ і НС на території Володимира.

Читайте також: Володимир у червоній карантинній зоні: бари і ресторани – не закриють, транспорт – не скасують

Пропозицію депутатів, підтримати раді рішення міської комісії ТЕБ і НС, не підтримали. Як пояснили, пом’якшувати карантинні заходи можуть тільки на державному рівні.




Поліція повідомила, що мусить дотримуватися закону. Підприємці незадоволені і обіцяють знову вийти на протести. Олег Свідерський підсумував, що єдине рішення, яким могли допомогти депутати, вони зробили.

Рішення сесії Володимир-Волинської міськради завезуть до Луцька на розгляд регіональної комісії.

Люди налаштовані рішуче. Кажуть, якщо до кінця тижня нічого не буде зроблено для роботи підприємців, то грозяться «закрити» абсолютно все, щоб жодна точка в місті не працювала. Також кажуть, якщо підприємцям міста не дадуть працювати, то вони знімуться з реєстрації., що потягне за собою ненадходження податків до міського бюджету.

Нагадаємо, 2 листопада у Володимирі-Волинському під міською радою на акцію протесту зібралися місцеві підприємці.

Читайте також: У Володимирі представники влади зустрілися з підприємцями: про що домовились у період карантину







 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50