Володимир-Волинський: телефонному шахраю цього разу «обломилося»

29 Травня 2017, 17:24
Фото ілюстративне 10392
Фото ілюстративне

32-річна жителька Володимира-Волинського повідомила місцевих правоохоронців, що на мобільний  її свекрухи зателефонувала невідомий чоловік, який представився працівником поліції та повідомив про те, що її сина арештовано за збут наркотичних засобів.

Натомість псевдополіціянт вимагав солідну суму грошей, аби "затриманого" відпустили з-під варти.

Однак, жінка не розгубилася та зателефонувала до свого сина, котрий перебуває за кордоном на заробітках. Потреба платити шахраєві відпала сама собою, оскільки чоловік спокійно собі працював і гадки не мав, що його "затримали" за такі протиправні діяння. 

Загалом, за минулі вихідні 27 та 28 травня до правоохоронців Володимира-Волинського міського відділу поліції надійшло 59 повідомлень та заяв про різноманітні події, частина яких з ознаками кримінально-карних діянь.

Нагадаємо, 27 травня, близько 19 годинитрапилося ДТП у Володимир-Волинському районі на трасі між селами Березовичі та Микуличі. В дорожню пригоду потрапив бус, в якому перебувало 5 пасажирів та водій.

 

Коментарі
29 Травня 2017, 21:36
Моїй сестрі також телефрнували шахраї. Ситуація була аналогічна! Злочинці потім навіть трубку не брали. Видно вже не хотіли грошей)))
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024