Мер Володимира до місцевих рятувальників: під час пожежі на фабриці ви діяли неоперативно

30 Травня 2017, 11:32
10471

На думку міського голови Петра Саганюка рятувальники під час ліквідації пожежі, яка сталася нещодавно на місцевій швейній фабриці, спрацювали неоперативно.

Про це очільник міста висловився під час чергової щотижневої оперативної наради з керівниками установ, підприємств та відомств, - пише ВолодимирМедіа.

- Я вважаю, що це був серйозний екзамен як для наших пожежників так і для керівництва фабрики, - зазначив мер міста. - Зайнявся розкрійний станок, жінка сама цілих 20 хвилин його намагалась загасити. Чому їй ніхто не допоміг, чому тільки через певний час викликали рятувальників. А рятувальники чому не перекрили вулицю, чому не перекрили рух і не відвели подальше цілу армію зівак, які активно знімали відео та робили селфі на фоні пожежі.... Треба відмітити, що дуже оперативно спрацювали військові пожежники.

Одним словом, цього разу в очільника міста було чимало запитань та зауважень до місцевих рятувальників.

Нагадаємо, 26 травня до диспетчера служби порятунку «101» о 07:36 надійшло повідомлення, що в одному з цехів будівлі швейної фабрики ПАТ «Луга» у місті Володимир-Волинський трапилась пожежа.

На місце події у складі двох відділень прибули працівники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини. На місці вдалося з’ясувати, що пожежа виникла в приміщені швейного цеху на 2-му поверсі площею 450 м2. Для приборкання лиха рятувальники викликали на допомогу три резервні відділення 5-ї, 18-ї та 4-ї державних пожежно-рятувальних частин відповідно міста Нововолинська, селища Іваничі та міста Ковеля, а також команду місцевої пожежної охорони міста Устилуг. Крім того, на допомогу прибули  військові пожежники.  О 8:30 загорання вдалось локалізувати, а о 09:07 ліквідувати остаточно. 

Коментарі
31 Травня 2017, 02:25
Полегше з коментарями, ато правда в очі коле і чинушики закриють анонімне коментування, як от в район Шацьк уже неможна анонімно прокоментувати дерибан землі, будьте обережні
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024