Володимирські гімназисти – призери Всеукраїнського проєкту «Відкривай Україну»

16 Листопада 2020, 20:30
1154

Команда міської гімназії «КРОК» успішно дійшла до фіналу і здобула почесне ІІІ місце у Всеукраїнському проєкті «Відкривай Україну».

Участь у проєкті взяли 650 команд з усіх куточків нашої держави. Про це на сторінці навчального закладу у фейсбуці написала менторка Наталія Голячук.

«Нарешті дійшли руки написати про марафон тривалістю чотири дні, який команда «КРОК» успішно пройшла і здобула почесне ІІІ місце у Всеукраїнському проєкті «Відкривай Україну» серед 650 команд з усіх куточків нашої держави.
 Це був непростий тиждень, спочатку перше місце у півфіналі (серед 110 команд), тоді перше місце у фіналі, кластер А (серед 8 команд) і нарешті почесне третє – у суперфіналі (серед 6 команд). 
Дякую вам, діти, за пророблену титанічну працю, за недоспані ночі, за командний дух, за те, що ви такі круті! Дякую директору гімназії, заступнику Олені Процюк, усім колегам,  батькам, хто щиро вболівав і вірив у наш успіх! Без вашої підтримки це було б неможливо! 
Що ж, моя командо «КРОК», ще раз дякую вам усім, ви - найкращі! Це були неймовірні дні!» – йдеться у дописі.

Довідково:

Всеукраїнський проєкт неформальної освіти «Відкривай  Україну» проходить за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України.
«Відкривай Україну» навчає підлітків втілювати свої ідеї та задуми, і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. Проєкт намагається поставити питання суспільства та громад вголос, а шукати відповіді беруться команди підлітків 7-11 класів, які організовуються навколо тих проблем, які впадають їм в очі.

Підлітки збираються командою, обирають собі вчителя в школі, який стає їх ментором, обирають капітана серед учасників та навчаються, самоорганізовуються. Під час проєкту учасники проходять трансформаційні етапи командного розвитку. Як результат, роблять дуже потужні проєкти: застосунки, фестивалі, арт-інсталяції та цілі рекреаційні парки. Цього року школярі знову обрали важливі теми для своїх проєктів. 

Географія проєкту охоплює всю Україну — учасниками можуть стати і школярі великих міст, і маленьких сіл. 

Читайте також: Володимирська гімназія – у ТОП-5 кращих освітніх закладів області







 

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024