Математика Black Friday: як знайти реальні знижки в день розпродажу 

19 Листопада 2020, 15:00
1347

У 2020 році свято великих знижок відбудеться 27 листопада. У Black Friday багато людей встигає вигідно придбати одяг, взуття, техніку, косметику, парфумерію та багато інших товарів. Але, щоб отримати задоволення від шопінгу і стати щасливим власником бажаної речі, варто використовувати деякі лайфхаки. Вони допоможуть вам знайти реальні знижки, а також ще більше заощадити свій бюджет.

Частіше перевіряйте пошту

Багато маркетплейсів пропонують своїм клієнтам підписатися на розсилку з інформацією про знижки, акції та оновлення асортименту продукції. Найцікавішими та найвигіднішими є індивідуальні промокоди, які можна одноразово активізувати, але заощадити на них до 90 % від стартової ціни. 
P.S. Від розсилки завжди можна відмовитися, а ось персональні акційні пропозиції варті вашої уваги.

Налаштуйте та оформіть кешбек

Багато ритейл-компаній, як онлайн, так і офлайн, дають змогу накопичувати кошти на особистому рахунку покупця. Також можливий варіант повернення грошей за покупку товарів з певної категорії. Використовувати накопичені гроші або бонуси за власним розсудом та потребами.

Прогуляйтеся по мапі сайту

Переглядайте завжди розділи товарів зі старої колекції із розпродажем або з торішніми моделями. Такі товари можуть бути дешевшими, ніж недавно додані на сайт зі знижками, присвяченими Black Friday.

Скористайтеся спецпропозиціями

Багато магазинів на честь Чорної п’ятниці пропонують подарунки за покупку або дають можливість придбати 2–3 товари за ціною 1. Щоб не поповнити антресолі непотрібними речами та не повестись на чергову маркетингову хитрість, заздалегідь подумайте, які свята та заходи чекають вас попереду. Отримані за покупки подарунки можуть стати повноцінним презентом друзям, родичам або колегам.

Придбайте дисконтні купони або промокоди

Дисконтні купони можна придбати за гроші, але в результаті з ними зекономити на купівлі товару. А ось промокоди можна дістати практично задарма. Підказка для тих, хто шукає реальний спосіб заощадити свій бюджет:

 

https://black-friday.global;

https://www.picodi.com;

https://www.promokod.com.ua;

https://blackfriday.skidochnik.com.ua.

Підпишіться на канали комунікації

Отримуйте інформацію про майбутні знижки, наприклад з Telegram-чатів «Чорна п’ятниця Україна» або «Чорна п’ятниця UA».

Враховуйте вартість доставки

Деякі магазини не особливо щедрі на знижки, але на знак лояльності до клієнтів пропонують за них сплатити доставку замовлення. У багатьох випадках це набагато вигідніше, ніж купувати товар навіть зі знижкою.

Встановлюйте додатки-агрегатори або розширення до браузера

Такі розумні девайси на вашому гаджеті відстежуватимуть найдешевшу ціну на певний товар. Але остерігайтеся шахраїв! Краще довіряйте перевіреним компаніям і офіційним дистриб’юторам відомих брендів. Наприклад, в IKEA ви завжди зможете придбати якісні меблі та аксесуари. Епіцентр привертає увагу великим асортиментом будматеріалів та супутніх товарів. А за косметикою і парфумерією варто йти в EVA.UA

Скористайтеся програмою лояльності або ексклюзивною пропозицією

Умови таких знижок, які адресовані постійним (або навпаки — новим) клієнтам, можуть висилати на пошту або за номером телефону. Перед вами може відкритися доступ до розпродажу раніше за інших або з’явиться можливість підсумувати всі наявні знижки. Не пропустіть свій шанс зробити покупки максимально вигідними!

Відстежуйте зміну цін на сайті за певний період часу

Не секрет, що багато маркетплейсів можуть за тиждень до майбутнього розпродажу підвищити ціни. А це значить, що в таку довгоочікувану Black Friday ціна зі знижкою буде вищою, ніж у звичайний день.  Щоб уберегтися від подібного обману недобросовісних продавців, можете моніторити ціни за допомогою додатків Fetched або RetailMeNot. 

І наостанок: пам’ятайте про Кіберпонеділок! Іноді знижки в цей день більші, ніж в Чорну п’ятницю. Якщо в придбанні деяких товарів ви сумніваєтеся, то можете їх відкласти до початку наступного тижня. Це дозволить не тільки заощадити, але й ще багато раз обміркувати доцільність своїх рішень.

Читайте також: Фудбренди з Демидівки: як снеки та хрін стали сувенірами

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024