Футболістку команди «Ладомир» викликали на збори до жіночої збірної України

20 Листопада 2020, 20:00
923

Головна тренерка національної жіночої збірної України Наталія Зінченко оприлюднила список гравчинь, викликаних на навчально-тренувальний збір.

На зборі, який стартує 23 листопада, футболістки готуватимуться до участі у кваліфікаційному матчі «Євро-2022» проти Чорногорії. Про це інформують на сайті УАФ.

Склад національної жіночої збірної України:

Воротарі: Ірина Саніна («Житлобуд-1» Харків), Катерина Самсон, Дарина Бондарчук (обидві — «Житлобуд-2» Харків).

Захисники: Дар’я Кравець («Реймс», Франція), Ольга Басанська («Житлобуд-1» Харків), Ірина Подольська, Катерина Корсун, Анастасія Філенко, Натія Панцулая (усі — «Житлобуд-2» Харків), Любов Шматко («Мінськ», Білорусь).

Півзахисники: Ольга Овдійчук, Дар’я Апанащенко, Анна Петрик (усі — «Житлобуд-1» Харків), Таміла Хімич («Мінськ» Білорусь), Ія Андрущак, Яна Калініна, Вероніка Андрухів (усі — «Житлобуд-2» Харків), Вікторія Гірин («Ладомир» Володимир-Волинський).

Нападники: Надія Куніна, Ганна Вороніна (обидві — «Житлобуд-1» Харків), Ніколь Козлова («Вірджінія Тех» США), Роксолана Кравчук («Житлобуд-2» Харків).

Свій заключний поєдинок групового раунду кваліфікації Євро-2022, проти команди Чорногорії, підопічні Наталії Зінченко проведуть 1 грудня в Києві на «Оболонь-Арені»(початок — о 19.00 за київським часом). Матч відбудеться  без глядачів.

Від другого місця у групі нашу команду відділяє лише один пункт. Для продовження боротьби за вихід на Євро-2022 синьо-жовтим в останньому матчі групового турніру треба обіграти чорногорок та сподіватися, що ірландки не переможуть німкень. У разі нічиєї в Києві нас влаштує лише поразка конкуренток.

 

Читайте також:

Три голи Кухаревича у двох матчах: молодіжка України перемогла Ірландію

Дебютант збірної України з Рівненщини відзначився дублем проти Мальти

 

Підписуйтесь на Телеграм-канал Спорт на Районі і завжди будьте в курсі подій

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024