Три хвилини реальної любові та романтики - від володимирських кінематографістів

02 Червня 2017, 14:37
13277

Учора команда кіно любителів Володимира-Волинського, під керівництвом  журналіста і депутата міської ради Світлани Федонюк, спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», представило громадя міста невеличкий, але ДУЖЕ симпатичний фільм. По суті – соціальний ролик під назвою «НАЧИТАЛИ».

Як повідала сама господарка заходу пані Світлана, «Начитали» - це історія кохання красивої дівчини - продавця книгарні, та дуже начитаного хлопця, який з певних обставин, можливо, через війну за Донбас, прикутий до інвалідного візка.

- Фільм закликає нас усіх більше читати, більше любити, більше мислити, бути толерантними до людей з особливими потребами. Тільки так, тільки разом  можна досягти злагоди у громаді, - зазначила депутатка.  - Наш фільм було знято в книгарні «Є», що на площі Героїв, за сприяння адміністратора цього закладу Світлани Венгровської.

Далі всі присутні в залі переглянули фільм. До речі, в глядацькій залі того дня, напевне, найбільше було дітей та молоді з особливими потребами, адже водночас у культурно-мистецькому центрі проходила святкова програма та підбиття підсумків творчого конкурсу для дітей та молоді з особливими потребами «Повір у себе, і в тебе повірять інші».

Після перегляду  режисер та продюсер цієї короткометражки познайомила всіх присутніх з усією знімальною групою:

- У головній ролі – красива, майже французька акторка Аліна Жук, у ролі ветерана АТО – ще не відкрита  зірка українського кіно Андрій Недбало, у ролі продавця книгарні - чудовий фотограф і молода мама Ольга Аракчеєва. А костюмером фільму «Начитали» стала Ганна Фурман, депутат районної ради і мама переможця «Х Фактор» Польща, співака  Артема Фурмана. Ви побачили чудовий ранковий, замріяний вечірній Володимир-Волинський  завдяки  очам і технічним здібностям нашого оператора  -  трудолюбивого Володимира Назарука. Проникливу музики до фільму написали  мої давні друзі – композитори Юрій Журавель та Кай Каславіньєрі, які надали її безкоштовно. За що їм велике спасибі! А цю кіноісторію  про кохання у Володимирі-Волинському, яка могла  трапитись у будь-якому іншому місті світу, написала я – сценарист Світлана Федонюк. Я також є її режисером і  продюсером.

Світлана також подякувала Станіславу Чуйко, працівнику кінотеатру, котрий довго готував, перекодовував, а зараз  демонструє  на екрані цю кінопрезентацію. А ще – Галині та Андрію Недбало, власникам мережі кінотеатрів, котрі показуватимуть цей соціальний ролик  протягом літніх канікул – перед блокбастерами.

Наприкінці кіно презентації присутнім показали невеличку підбірку фотографій  Ольги Аракчеєвої  про те, як знімали кіно у Володимирі-Волинському.

- Повірте – ми були у ці дні просто  щасливими. Чого і Вам бажаємо! – сказала на завершення пані Світлана.

2

1

1

2

1

2

1

2

1

1

 

Коментарі
02 Червня 2017, 23:44
Світлано, молодець! Так тримати! :)
03 Червня 2017, 01:28
Світлана суперська!
03 Червня 2017, 19:30
А ВЕСІЛЛЯ ЩЕ ЗНІМАЮТЬ
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024