Судили чоловіка, який у Володимирі побив поліцейського з Нововолинська

22 Листопада 2020, 10:00
1194

Судили 46-річного мешканця Володимира-Волинського за те, що побив патрульного, мешканця міста Нововолинська.

За скоєний злочин 16-го листопада чоловіка засудили умовно, посилаючись на судовий вирок, повідомляє БУГ.

У Володимирі-Волинському під час патрулювання неподалік будинку №18 на вулиці Богдана Хмельницького наряд поліції з Нововолинська помітив бійку та втрутився у ситуацію. Патрульні втрутились у бійку між трьома чоловіками, внаслідок чого, один з них умисно наніс 2 удари кулаками в обличчя поліцейському.

Цим він заподіяв йому тілесні ушкодження у вигляді осадження шкіри в лівій виличній ділянці, подряпини нижньої щелепи справа, які відносяться до категорії легких тілесних ушкоджень. Після цього чоловік продовжував розмахувати руками, тягнув поліцейського за формений одяг та пошкодив, намагався залишити місце вчинення правопорушення та надалі схопив палицю, якою почав розмахувати перед поліцейськими.

Після прибуття на допомогу наряду ГРПП Володимир-Волинського відділу поліції чоловік був затриманий.

Обвинувачений під час досудового розслідування та в ході підготовчого судового засідання свою винну визнав. Також підписав угоду з прокурором щодо правової кваліфікації дій за ч. 2 ст. 342, ч.2 ст. 345 КК України.

Суд затвердив дану угоду та на підставі ст. 75 КК України прийняв рішення звільнити володимирчанина від відбування призначеного покарання (позбавлення волі строком на 2 роки) з випробуванням, встановивши іспитовий строк тривалістю один рік, якщо чоловік протягом іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки.

Запобіжний захід у вигляді домашнього арешту залишили без змін до набрання вироком законної сили.

Читайте також: У Володимирі трапилась аварія: мінівен не розминувся з вантажівкою

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024