Військові незабаром повернуться, а казарми 14-ї ОМБр готові на 50%

02 Червня 2017, 18:37
Фото ілюстративне 10998
Фото ілюстративне

Бійців 14-ої окремої механізованої бригади, які незабаром повернуться на тимчасове місце дислокації до міста Володимир-Волинський, розмістять у 5-ти казармах.

Про це розповів під час засідання ради оборони т.в.о. командира військової частини А 1008 Ігор Іванов, – повідомляє відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

Зі слів Ігоря Іванова, особовий склад бригади розмістять у 5-ти казармах. 3 тисячі військовослужбовців залишаться у частині, а решту – відпустять додому.

Наразі тривають ремонтні роботи в казармах, які готові лише на 50%.

Проблемним залишається питання, пов'язані із заміною вікон, сантехнікою, електромережею, частково замінено дах, водовідведення та водопостачання.

Своєю чергою, начальник Головного управління Національної поліції України у Волинській області Петро Шпига зазначив, що нині відкрито 17 кримінальних проваджень, потерпілими у яких стали військовослужбовці. Також є 3 злочини, де доведена причетність військовиків. Відтак необхідно активізувати роботу в напрямку дотримання правопорядку, аби не допустити ускладнення криміногенної та суспільно-політичної ситуації в області у зв'язку із поверненням із зони АТО військової частини.

Голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик зобов'язав представників місцевих органів влади заборонити продаж алкоголю людям у військовій формі. Окрім того, здійснити перевірки у місті Володимир-Волинський на предмет законності торгівлі алкоголем та підакцизними товарами.

«Для Волині повернення 4,5 тисяч бійців14-ої окремої механізованої бригади – питання № 1. Відтак, ми повинні зробити все, аби зустріти їх, як годиться, не просто квітами», – наголосив Володимир Гунчик.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024