Підвели підсумки обласної спартакіади серед державних службовців

02 Червня 2017, 19:32
11272

31 травня 2017 року на базі Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» завершилися змагання серед команд І групи Х обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців.

Організували та провели спартакіаду відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації і Міжрегіональне управління Національного агентства України з питань державної служби у Волинській та Рівненській областях спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Під час урочистого відкриття виступили заступник Володимир-Волинського міського голови Олег Свідерський, начальник відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської ОДА Ігор Дмитришин, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимир Новосад та начальник Управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради В’ячеслав Петрук, які привітали учасників та побажали чесної боротьби і перемог.

Загалом, програма змагань включала волейбол, футзал, настільний теніс, шахи, шашки (чоловіки, жінки).

В особистому заліку місця розподілились таким чином. У з маганнях з настільного тенісу в категорії «жінки» І місце посіла Рожок Діана (Старовижівська РДА), ІІ місце зайняла Гапонюк Ольга (Камінь-Каширська РДА), третьою стала Боснюк Надія (Любешівська РДА). У категорії «чоловіки» першим став Рудись Сергій (Маневицька РДА), ІІ місце виборов Гузар Володимир (Горохівська РДА), ІІІ місце посів Віткалюк Юрій (Старовижівська РДА). У змаганнях з шахів, у категорії «жінки» І місце – Назарук Ольга (Шацька РДА), ІІ місце – Корець Ольга (Любешівська РДА), ІІІ місце – Наумчук Ольга (Маневицька РДА). Серед чоловіків І місце виборов Корець Сергій (Любешівська РДА), ІІ місце Радзивіло Валентин (Іваничівська РДА), ІІІ місце – Жога Андрій (Рожищенська РДА). У змаганнях з шашок в категорії «жінки» І місце – Гричай Ганна (Іваничівська РДА), ІІ місце – Кондратюк Людмила (Маневицька РДА), ІІІ місце – Пушинська Ірина (Горохівська РДА). Серед чоловіків першим став Гусак Ігор (Луцька РДА), ІІ місце в Бубала Ігоря (Любешівська РДА), ІІІ місце – Пех Степан (Шацька РДА).

У змаганнях з міні-футболу серед чоловіків І місце – команда Маневицької РДА, ІІ місце – команда Старовижівської РДА, ІІІ місце – команда Любомльської РДА.

У змаганнях з волейболу І місце посіла команда Ковельської РДА, ІІ місце виборола команда Камінь-Каширської РДА, ІІІ місце – команда Луцької РДА.

Загалом спартакіада об’єднала 180 учасників.

Отже, за підсумками результатів в загальнокомандному заліку перемогу здобула команда Маневицької районної державної адміністрації, друге місце виборола команда Ковельської райдержадміністрації, третє місце дісталось команді Камінь-Каширської райдержадміністрації.

Збірна команда держслужбовців буде представляти Волинь на Всеукраїнській спартакіаді.

Усіх переможців та призерів змагань нагородили кубками, медалями, дипломами та призами відділу з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації.












Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024