У пришкільних таборах Володимирщини працюють англомовні волонтери

05 Червня 2017, 17:30
10330

На Волинь приїхало 11 англомовних волонтерів з США, Канади, Єгипту, Іспанії та Бразилії, які будуть працювати у пришкільних таборах до 16 червня.

Про це у Facebook повідомила Наталія Литвина.

Вже з 29 травня волонтери проводять час із українськими дітьми по містах і селах всіх областей України, навчаючи їх долати власні обмеження та страхи як в опануванні іноземної мови, так і в реальних життєвих ситуаціях.

У Володимирі-Волинському та районі теж працюють англомовні волонтери. У місцевій гімназії ім. О.Цинкаловського та в Зимнівському НВК працюють дві волонтерки з Єгипту, у Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» - волонтер з США.

За допомогою спеціально розробленої програми школярі будуть перебувати в багатокультурному середовищі, навчатися працювати в команді, критично мислити та бути толерантними до інших.

Нагадаємо, GoCamp – це пришкільні мовні табори для 60 000 дітей з усіх регіонів України. Протягом літа у проекті візьмуть участь понад 600 іноземних волонтерів зі 140 країн світу, які за свій рахунок прилітають до України, аби іноземною мовою розповісти школярам що таке лідерство, критичне мислення, громадянська позиція, толерантність. Цього року Україна стає «hot spot volunteering country».

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024