Володимир: Аліна Костюк презентувала в КМЦ свою персональну виставку

10 Червня 2017, 14:27
10394

Учора, 9 червня, у культурно мистецькому центрі міста Володимира-Волинського свою персональну виставку презентувала випускниця, одинадцятикласниця ЗОШ №5 Аліна Костюк.

Дівчинка у минулому році була випускницею дитячої художньої школи, а цьогоріч вже прощається із загальноосвітнім навчальним закладом. Як встигла поділитися із нами Аліна, майбутня спеціальність, яку дівчина збирається освоювати у виші, абсолютно не пов'язана із творчістю. Проте дівчина не планує залишити улюблене заняття, більше того, планує удосконалювати свої вміння та навички.

 Олена Свиридова, вчитель дитячої художньої школи, дуже тішиться здобутками Аліни і каже, що таких учнів хотілося б мати побільше.

- Аліна виробила собі таку цікаву техніку малювання гелевими ручками, - зауважує учителька. - І ви маєте нагоду самі переконатися у тому, що її картини, виконані у цій техніці - чудові. Погляньте, як вона намалювала Василівську церкву-ротонду. Ще так цю церкву ніхто не малював. Інші картини моєї учениці також заслуговують уваги, але не всі вони тут представлені, чимало картин ще не повернулося із виставки.

Це вже четверта виставка вихованців пані Олени. Кожна з них самобутня по-своєму, кожна має свій відтінок та настрій.

Заходьте у КМЦ і самі зможете у цьому переконатися! 






















 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024