Школа у Володимирі відзначила своє 80-річчя. ФОТО

19 Грудня 2020, 09:00
1981

У Володимирі-Волинському 18 грудня відбулися урочистості з нагоди 80-річчя одного з навчальних закладів міста – навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 – ліцей». 

На жаль, у просторій актовій залі не змогла зібратися вся освітянська родина – урочистості провели з дотриманням протиепідемічних заходів. Проте карантинні обмеження не зіпсували атмосфери у закладі, де завжди затишно почувають себе і діти, і учителі, інформують на сайті міськради.

«Згадуючи про наш заклад, хочу сказати, що він має багате минуле і насичене сьогодення. Тут працювали і зараз працює безліч хороших людей. Сьогодні в цьому залі перебуває когорта найкращих працівників, які підіймають рівень школи, визначають, якою вона буде в майбутньому, втілюють реформу НУШ. Хочу сказати усім величезне спасибі за плідну роботу!», – зауважив у своєму виступі директор навчально-виховного комплексу Анатолій Матвейчук.

Привітати творчий і талановитий колектив із поважним ювілеєм прийшли заступник міського голови Андрій Гудим і начальник управління освіти, молоді та спорту В'ячеслав Петрук.

Заступник міського голови вручив грамоту Волинської обласної державної адміністрації заступниці директора Лесі Шахраюк.

За професіоналізм, досконале володіння ефективними формами і методами організації навчально-виховного процесу, результативну роботу з обдарованими дітьми та з нагоди ювілею подяки міського голови оголосили: заступниці директора з навчально-виховної роботи Наталії Васильчук, учительці української мови та літератури Наталії Дихавці, учительці початкових класів Олені Здомищук, учительці зарубіжної літератури Любомирі Кривулець, заступниці директора з навчально-виховної роботи Оксані Кротач, заступниці директора з навчально-виховної роботи Людмилі Лакодей, учительку української мови та літератури Ларисі Любохинець,
практичному психологу Богдану Романюку, учительці історії Наталії Руденко, вчительці математики Наталії Сачковій.
Читайте також: На Волині організували всеукраїнський конкурс витинанки








 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024