Винні будуть покарані: у 14 бригаді засуджують військових, які глумилися над вбитою твариною

19 Грудня 2020, 19:45
Фото ілюстративне 3385
Фото ілюстративне

Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади імені Романа Великого, що дислокується у Володимирі-Волинському, висловили обурення стосовно дій своїх підлеглих, які жорстоко поводились із тваринами.

Про це повідомляє пресслужба 14 окремої механізованої бригади на своїй сторінці у фейсбуці.

«Командування та особовий склад нашої бригади обурені і рішуче засуджують факт з військовослужбовцями, зафіксований на відео, що поширюється мережею Інтернет, де вони цинічно глумляться над тілом загиблої тварини. Ми шоковані від побаченого, напевно навіть більше, ніж будь-хто інший.
Без перебільшення, сьогодні, коли наші бійці в тяжких погодних умовах захищають Україну від підступного ворога, коли свобода та незалежність держави виборюється ціною здоров’я та життя наших  солдатів, один такий вчинок може знецінити всі заслуги наших воїнів перед українським народом, перекреслити наші здобутки та перемоги. 
Попри все, ми просимо всіх, хто став чи стане свідком жорстокого відео, НЕ ОЦІНЮВАТИ ДАНИЙ ГАНЕБНИЙ ВИПАДОК, ЯК ВЧИНОК ЧИ ДОПУСТИМУ ПОВЕДІНКУ ВСІХ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ БРИГАДИ, А ЛИШЕ ЯК ВЧИНОК ДВОХ КОНКРЕТНИХ ОСІБ… 
За даним фактом в частині проводиться службова перевірка, за результатами якої, винні особи будуть покарані», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, причиною даного повідомлення стало те, що у телеграм-каналах поширили відео, де військові глумились над тілом вбитого кота – зробили з нього попільничку. Ролик був підписаний: «Лайфхак дня: якщо у вас є котик з простріленою головою». В телеграм-каналах також повідомили, що обоє військовослужбовців родом з Дубровиці, що на Рівненщині. 

Читайте також: На Сході загнув військослужбовець 14 бригади


 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024