У Володимирі на період новорічно-різдвяних свят запровадять карантинні обмеження

23 Грудня 2020, 13:45
1561

У Володимир-Волинській міській раді 23 грудня відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Члени комісії зібрались, аби обговорити введення карантинних обмежень у зв’язку з оголошеним локдауном, а також – звернення від «АТБ-маркет», інформують на сайті міськради.

Як відомо, 9 грудня КМУ прийняв постанову №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2». Згідно з цією постановою продовжується дія попередньо введених обмежень, а з 19 грудня також було введено нові, зокрема:

  • забороняється проведення в закладах освіти масових заходів (вистав, свят, концертів) за участі дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності відвідувачів;
  • забороняється проведення в розважальних закладах та закладах громадського харчування святкових заходів, бенкетів, майстер-класів, публічних подій;
  • забороняється приймання відвідувачів у музеях, на виставках, в галереях тощо, якщо в залах присутні більше однієї особи на 10 кв. метрів;
  • забороняється робота закладів громадського харчування з 23:00 до 7:00 (крім доставки та замовлень на винос). Проведення розрахункових операцій припиняється після 22:00. У ніч з 31.12 на 01.01 робота ресторанів та кафе буде дозволена до 01:00;
  • релігійні заходи дозволено проводити в приміщенні за умови присутності більше однієї особи на 5 кв. метрів, на відкритому повітрі за умови недотримання дистанції 1,5 метра між присутніми.

Також з 8-го січня до 25-го січня 2021 року запроваджується локдаун.

Членами комісії ТЕБ та НС було підтримано введення усіх запропонованих КМУ обмежень, адже останнім часом спостерігається невтішна ситуація по рівню захворюваності серед мешканців громади коронавірусом.

Друге питання порядку денного стосовно надання дозволу «АТБ-маркет» реалізовувати овочі, фрукти та певні інші продукти харчування без додаткового упакування, також було підтримано одноголосно.

Читайте також: В облраді обговорили фінансування освітніх закладів у Володимирі




 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024