Устилуг: містяни нарікають на недобросовісну роботу комунальників

17 Червня 2017, 19:44
10305

Мешканці міста Устилуг скаржаться на недобросовісну роботи комунальників.

Про це, зокрема, пише жителька Устилуга Оксана Матвійчук, яка днями вирушила на прогулянку з своїм дитям і на власні очі переконалася у «халтурній» роботі місцевих комунальників. 

«Сьогодні гуляла з дитиною на дитячому майданчику, і , знаєте, не скажу, що була здивована, скоріше обурена, побаченим. Комунальники покосили траву і бур'яни лише від дороги, так, для замилювання ока, а де граються діти - кропива і трава в коліна. Мало того, острівці вздовж тротуару виявляється косять не скрізь, я вчора зрізала траву сама, то виходить - земля під нею- моя власність??!! Куди дивиться влада??? Нарахування за сміття є, але смітника - нема, сміття, мабуть, треба носити під вікна комунгоспу! Коли вже нарешті візьмуться за порядок, не справляєтесь, міняйте систему, покращуйте умови праці....» - написала жінка у групі НашУстиLUG.

До слова, чимало мешканців Устилуга нарікають на недобросовісну роботу устилузьких комунальників. Кажуть, їхню роботу можна побачити іноді на центральній вулиці міста, а за окраїни - вони вже давно забули.  

Нагадаємо, на Володимирщині у 2017 році субвенцію отримають дві об’єднані територіальні громади - Зимнівська та Устилузька. 

Устилузька ОТГ отримає 5 млн. 529,7 тис.грн на розвиток інфраструктури. З них 1млн. 843,2 тис.грн. - за рахунок коштів загального фонду та 3 млн. 686,5 тис.грн. - за рахунок спеціального фонду держбюджету.




 

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024