Автотроща на Устилузькій: на водія кросовера відкрили кримінал

25 Грудня 2020, 12:30
1606

Водію кросовера, який зіштовхнувся з OPEL VECTRA на перехресті вулиць Устилузької, Драгоманова та Козацької, оголосили про підозру та відкрили на нього кримінальне провадження.

Про результати розслідування аварії, яка трапилась у Володимирі-Волинському у вересні цього року, повідомила Поліція Володимира–Волинського на своїй сторінці у фейсбуці.

Після проведення необхідних слідчих дій та експертиз, водію автомобіля «LEXUS – LX570» було повідомлено про підозру у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 286 КК України. Обвинувальний акт , у цьому провадженні, скеровано до Володимир-Волинського міського суду.

«У разі постановлення судом обвинувального вироку  жителю міста, 1985 року народження  загрожує  штраф від  трьох до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні  роботи  на строк до двох років, або арешт  на строк до шести місяців, або обмеження  волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортним засобом до трьох років.  Остаточну крапку ж у цій справі поставить суд», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у вівторок 2 вересня близько 10:40 у Володимирі-Волинському трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Аварія сталася на перехресті вулиць Устилузької, Драгоманова та Козацької (біля танка).

Зіткнулися два авто: кросовер і легковик «Опель».

Читайте також: У Володимирі – автотроща, зіткнулися кросовер і легковик. ФОТО

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024