На Володимирщині говорили про громадські роботи

25 Грудня 2020, 14:00
1088

З метою належної організації громадських робіт в 2021 році директор Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Уколова провела особисті зустрічі  з головами громад Володимирщини.

У ході зустрічей обговорили підготовку розпоряджень та рішень в частині визначення видів робіт, які є суспільно корисними в інтересах громади.

«Така співпраця допоможе залучити безробітних до тимчасової зайнятості та забезпечити заробітком, а ще й допомогти малозабезпеченим сім’ям нашої громади», - зауважив голова Оваднівської об’єднаної територіальної громади Сергій Панасевич.   
Ігор Пальонка – голова новоутвореної Володимир-Волинської об’єднаної територіальної громади зазначив, що планується залучати безробітних осіб до участі у громадських роботах по озелененню міста, прибиранню вулиць та скверів, а також по упорядкуванню парку для  проведення фестивалю «Княжий», який  щорічно відбувається на території села Заріччя. 

Залучення до громадських та тимчасових робіт – це ефективний метод напрацювання суспільно-корисних ініціатив, вигідний і безробітному, і роботодавцеві, і громаді.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024