У Володимирі розглянули проєкти для дітей та молоді

26 Грудня 2020, 15:08
1003

Відбулось засідання конкурсної комісії щодо програм для дітей та молоді.

Про це повідомили на офіційному сайті Володимира-Волинського.

22 грудня відбулось засідання конкурсної комісії з розгляду програм, розроблених інститутами громадянського суспільства стосовно дітей та молоді на 2021 рік.

Конкурс проєктів громадських організацій, переможці якого отримають співфінансування коштом міського бюджету проводиться з 2014 року. Цьогоріч на розгляд конкурсної комісії подали проєкти, спрямовані на національно-патріотичне виховання дітей та молоді, а також формування здорового способу життя.

Членів конкурсної комісії ознайомили з порядком денним, який передбачав оцінювання і захист проєктів, оприлюднення результатів.

Відповідно до рішення конкурсної комісії проєктами-переможцями стали:

«Сьогодні школярі – завтра Офіцери» (ГО «Молодіжний Військово-Патріотичний Центр «Третій Полк»),

«Оздоровчий табір для дітей, підлітків та молоді з інвалідністю «На березі мрії» (ГО «Берег надії»).

Вони набрали однакову кількість балів. Переможці отримають по 15 тисяч гривень з міського бюджету на реалізацію своїх проєктів.

Захід проводиться відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 року № 1049 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка».

Читайте також: Військовослужбовець 14 бригади з пораненнями потрапив до шпиталю





 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024