Устилуг: відбувся випускний у слухачів Університету третього віку

19 Червня 2017, 18:25
10832

15  червня  2017 року слухачі художньо-мистецького факультету зібрались в приміщенні Будинку культури  міста Устилуг, щоб урочисто  відзначити закінчення  навчального  року в  Університеті  третього віку.

Як розповідає завідувач відділення соціальної допомоги вдома районного територіального центру Людмила Широчук, випускники з такої нагоди своїми силами підготували святковий концерт. Звучали пісні, віршовані вітання та гуморески у виконанні студенток Юлії Косюк, Надії Мостової, Лариси та Арсентія Боритюків, Лідії Савюк, Галини Герель, Надії Байди, Катерини Новаковської, Ганни Груй, Людмили Сінчук, соцпрацівника Інни Залевської під  супровід баяніста Олексія Пеценюка. 

- Навчальний рік промайнув як мить… Настав особливий день - свято випускного і  наші слухачі, прийняли рішення святкувати як годиться справжнім студентам, - зазначила директор терцентру Любов Столярчук. -  Видно було, що наші студенти хвилюються, бо святково одягненні і з трепетом душі, вони поприходили на випускний ще задовго до початку.

Людмила Широчук привітала випускників та вручила фото на згадку про закінчення навчального року. Побажала міцного здоров’я, поваги від людей та всіляких гараздів, відмітила потребу і користь занять в «Університеті ІІІ віку» для людей поважного віку. Подякувала слухачам за активне відвідування.

Від Устилузької громади випускників привітали методист по культурі соціально-гуманітарного відділу Олена Паюк, директор будинку культури Алла Каляміс та побажали міцного здоров’я, мирного неба енергії на наступний рік у відвідуванні університету.

А завершилося дійство святковим солодким столом.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024