Педагоги володимирської гімназії показали найкращі результати під час сертифікації 2020

30 Грудня 2020, 13:00
1740

В Україні успішно завершили сертифікацію педагогічних працівників початкової ланки у 2020 році. У цьому проєкті взяли участь і 72 волинських педагоги, п’ятдесят з них успішно подолали перші два етапи сертифікації.

Завершальний третій етап – вивчення практичного досвіду – 45 педагогічних працівників, які отримали 72 і більше бали.

Найбільш активно проявили себе вчителі Луцького ліцею №27 та Володимир-Волинської гімназії імені Олександра Цинкаловського.

Учасники сертифікації нашого регіону продемонстрували уміння презентувати себе, здібність до швидкого навчання, стресостійкість, конструктивне вирішення конфліктних ситуацій, мобільність, професіоналізмом, креативність і творчість.

Це вчителі закладів освіти міст Луцька та Володимира-Волинського, а також Турійського, Любешівського, Старовижівського, Локачинського, Ківерцівського, Камінь-Каширського, Любомльського, Горохівського, Рожищенського районів Волинської області.

Уже в січні стартує сертифікація 2021, що буде завершальним етапом трьохрічного пілотного проєкту з напрацювання методики та інструментарію для сертифікації педагогічних працівників.

Ця нова процедура оцінювання компетентності вчителів передбачена відповідно до законів України «Про освіту» та «Про повну загальну середню освіту». Процес вивчення здійснювали освітні експерти за методикою, розробленою Державною службою якості освіти України відповідно до Концепції Нової української школи.

Читайте також: Що треба знати про візит до стоматолога під час пандемії

За матеріалами управління Державної служби якості освіти у Волинській області

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024