На комбінаті хлібопродуктів дали старт новому сезону заготівлі збіжжя

20 Червня 2017, 20:07
9775

20 червня відбулися урочистості на Володимир-Волинському комбінаті хлібопродуктів із нагоди початку нового сезону заготівлі збіжжя.

Комбінат хлібопродуктів упродовж багатьох років очолює Володимир Тишкун.

Того дня усі, хто завітав на комбінат, мали нагоду ознайомитися з його виробничими потужностями, складами для зберігання зерна, лабораторію підприємства і пересвідчитися, що КХП повністю готовий до прийому збіжжя нового врожаю.

Привітали винуватців урочистості з початком нового сезону заготівлі зерна представники міської влади, в особі секретаря міської ради, заступника міського голови Олега Свідерського, духовенство - на чолі з єпископом Володимир-Волинським та Турійським Матфєєм, керівник департаменту агропромислового комплексу Волинської обласної державної адміністрації Юрій Горбенко та очільники господарств, які співпрацюють із Володимир-Волинським КХП.

Вітаючи керівництво та колектив підприємства, гості наголошували, що Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів - підприємство, яке працює, незалежно від економічних та політичних умов, які диктує сьогодення. Окрім того, КХП є бюджетоутворюючим підприємством, дає роботу й заробітну плату більше сотні працівникам.

Фото з офіційного сайту Володимир-Волинської міської ради.





 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024