Володимир-Волинський: центр зайнятості провів для своїх підопічних майстер-клас із живопису

21 Червня 2017, 17:32
10157

У Володимир-Волинському міськрайонному центрі зайнятості відбувся майстер-клас з живопису для безробітних.

Цікаво, що цього разу заняття проводилось у формі пленеру. Учасникам запропонували вийти із задушливих приміщень та спробувати себе в якості художників на природі.

Заняття проводила талановита художниця Тетяна Токарєва, викладач Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А.Ю.Кримського, яка спробувала навчити присутніх передати на полотні всю красу квітів.

В теоретичній частині майстер-класу Тетяна ознайомила усіх з основами техніки малювання, зображення квітів із врахуванням характеру кожної квітки, методикою роботи.

Але найцікавіше розпочалось тоді, коли учасники взяли в руки пензлі та олівці. Який це був емоційний злет! Люди, більшість з яких взагалі вперше пробували себе в ролі художника, малювали з натури, на природі! Вони не лише бачили природу, а й були її частиною… Природа - це великий учитель і великий вихователь. Природа - це джерело творчого натхнення, джерело підйому духовних сил людини як дорослого, так і дитини.

Робота проходила в атмосфері емоційного творчого піднесення, наповненій сплеском позитивних емоцій. Присутні мали нагоду поринути у світ яскравої творчості та дати волю фантазіям, тому роботи вийшли гарні, цікаві та неповторні.

В результаті заняття - прекрасний настрій, віра у власні сили, новий досвід пізнання і створений витвір мистецтва, а ще – можливість відволіктись від буденності та проблем. Також учасники відкрили в собі ще один талант – талант художника, що допоможе знайти зайнятість у сфері декоративно-прикладного мистецтва.

1

1


1

1


1

1

1

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024