У Володимирі влада, священники і поліція говорили про безпечне святкування Різдва Христового

06 Січня 2021, 15:45
1433

У Володимирі-Волинському відбулася робоча зустріч представників міської влади, духовенства та правоохоронців.

З настоятелями храмів обговорили проведення Різдвяних свят. В зустрічі взяли участь перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, представники міського відділу поліції, інформують на сайті міськради.

На зустрічі нагадали про обмеження, встановлені на території України у період локдауну. Священнослужителів закликали організувати проведення богослужінь та відвідування храмів парафіянами таким чином, аби дотриматися протиепідемічних заходів. Ярослав Матвійчук закликав священників провести роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил карантину, щоб не допустити поширення інфікування людей та зберегти їх здоров’я.

У ході розмови перший заступник міського голови акцентував увагу на встановлених протиепідемічних заходах впродовж локдауну. Він висловив сподівання, що представники релігійних конфесій донесуть до парафіян основні правила карантину.

Начальник Володимир-Волинського відділу поліції Василь Майданюк та його заступник Олександр Демчук нагадали присутнім про обов’язковий масковий режим та закликали священство з розумінням віднестися до ситуації, що склалася.

Настоятелі церков запевнили, що при проведенні богослужінь дотримуватимуться наданих рекомендацій.

Нагадаємо, що в період з 00 годин 00 хвилин 08.01.2021 року і до 00 годин 00 хвилин 25.01.2021 року на території України вводять так званий «зимовий» локдаун або карантин «зимових канікул».




 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024