Володимир: депутати не підтримали прохання організаторів фестивалю «КНЯЖИЙ» заборонити продаж алкоголю

23 Червня 2017, 16:03
10548

Порядок денний сьогоднішньої сесії Володимир-Волинської міської ради доповнили питанням про заборону продажу алкоголю в дні, коли у місті відбуватиметься фестиваль «КНЯЖИЙ».

Пропозицію повністю заборонити у місті і навколишніх селах торгівлю спиртним внесли члени організаційного комітету та пояснили тим, що очікують значну кількість іногородніх відвідувачів.

Проте, після палких дебатів та обговорень, депутати не підтримали дану заборону, мотивуючи тим, що вона нічого не дасть і люди всеодно шукатимуть алкоголь не в одному так в іншому місті. 

Члени оргкомітету одразу відреагували на такий «депутатський хід» і ось що написали на офіційній сторінці фестивалю у Фейсбук.

«Фестиваль «КНЯЖИЙ» - масштабний захід на фестивальній карті України, котрий проголошує про заборону на його території алкоголю. Організаційний комітет «Княжого» подав до Володимир-Волинської міської та Зарічанської і Зимнівської сільських рад звернення з проханням заборонити продаж алкоголю у населених пунктах 19-20 серпня. Сьогодні ж відбулася сесія у Володимир-Волинській міській раді, де депутати вирішували, чи підтримати заборону. Однак, власні шкурні, бізнесові інтереси виявилися важливішими громадського порядку. Відмова депутатів підтримати звернення аж ніяк не позначиться на фестивалі. Наша команда посилить охорону фестивального містечка. Ми встановимо охорону на вході до фестивалю і одразу приносимо вибачення за незручність, але наші охоронці перевірятимуть речі та напої (на запах). Також на фестиваль ми не допустимо людей у явному стані алкогольного сп’яніння. Якщо охоронці помітять пронесений алкоголь на територію, то відразу ж його виллють, а людину виведуть за територію. Ми прагнемо поширювати ідею того, що в нашій державі можливі святкування без вживання спиртного, ми доведемо, що відпочити та відірватися на повну можна і без спиртних напоїв. Ми - команда організаційного комітету фестивалю «КНЯЖИЙ» - проти алкоголю, ми за здоровий глузд і насичений відпочинок!», - йдеться у дописі.

До слова, по даному питанню 12 депутатів «не голосувало», 4 «утрималося» і 16 було «за» рішення про заборону продажу алкоголю в дні, коли у місті відбуватиметься фестиваль «КНЯЖИЙ». Загалом рішення не прийнято.

 

 

Коментарі
23 Червня 2017, 21:56
Мудаки депутати думають тільки про свою кишеню
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024