У Володимирі провели вебінар про підприємницьку діяльність

15 Січня 2021, 18:38
1212

Відбувся вебінар «Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес».

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості в Центрі розвитку підприємництва відбувся бізнесовий вебінар. Про це повідомили на сторінці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського центру зайнятості у фейсбуці.

Під час заходу розглянули поняття підприємницької діяльності та бізнес-ідеї, перспективи розвитку підприємництва в регіоні, планування підприємницької діяльності, правові засади ведення бізнесу, тощо. Учасникам вебінару надали детальну інформацію про послуги служби зайнятості, що надаються на всіх етапах започаткування власного бізнесу, про можливості проходження професійного навчання за направленням служби зайнятості, зокрема за професіями, що сприяють самозайнятості, а також на короткотермінових курсах з організації підприємницької діяльності.

Зупинились і на можливості участі в державній кредитній програмі «Доступні кредити 5—7—9 %», що запроваджена за ініціативи Президента України та Прем'єр-Міністра України. Завдання програми – посилення конкурентоспроможності українського мікро та малого бізнесу, створення нових робочих місць, повернення трудових мігрантів.

Мати успішний бізнес у наш час означає обрати перспективний вид діяльності, визначити правильну стратегію розвитку, бути рішучим, наполегливим та цілеспрямованим, знайти відповідь на питання: «Що я повинен зробити сьогодні, щоб завтра досягти успіху?»

Захід проведено в рамках проєкту «Успіх в дії».

Читайте також: «Волиньгаз» не має стосунку до ціни природного газу

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024