Ексфутболістка володимирської команди «Ладомир» продовжить кар'єру в США

18 Січня 2021, 18:00
Надія Іванченко 2484
Надія Іванченко

Українська футболістка, колишня гравчиня володимирської команди «Ладомир» Надія Іванченко продовжить свою спортивну кар'єру у Сполучених Штатах Америки.

Про це повідомив її перший тренер Юрій Наванкевич, інформує Жіночий футбол України УАФ \ UAF Women's football.

 17 січня Надія вилетіла у США. Футболістка виступатиме за команду «Southeast Missouri State University».
«Завжди вчу і бажаю своїм вихованцям ставити перед собою Ціль і крок за кроком йти до неї! І Ніколи не зупинятись як би не було важко!Тільки тоді появиться результат!!! Сьогодні маю нагоду поділитись з Вами новими успіхами своєї вихованки Надії Іванченко», – прокоментував Юрій Наванкевич.

Читайте також: «Я народилася, щоб грати» - футболістка клубу «Ладомир», авторка найкращого голу 2019 року Надія Іванченко

Нагадаємо, Надія Іванченко – ексфутболістка дівочої збірної України U-17 та ФК «Ладомир» (місто Володимир-Волинський). У 2019 році Надія закінчила навчання у Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти». Тоді ж і припинила виступати за ФК «Ладомир».

Надія Іванченко є авторкою найкращого українського голу 2019 року.

До відома: жіночий футбольний клуб «Ладомир» створений на базі жіночої футбольної секції при Володимир-Волинському ліцеї «Центр освіти».

Надія Іванченко із своїм колишнім тренером Олегом Бортніком
Надія Іванченко із своїм колишнім тренером Олегом Бортніком

Нагадаємо, тренер жіночої футбольної команди «Ладомир» - Олег Бортнік. За версією Асоціації жіночого футболу України, він потрапив у трійку кращих тренерів України за підсумками минулого 2017 року.

Читайте такожФутболістки володимирського «Ладомиру»вибороли перемогу у Чемпіонаті України


 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024