У Володимирі думають як будуть укріпляти та ремонтувати мости

27 Червня 2017, 15:35
9630

27 червня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк провів чергову оперативну нараду за участю керівників управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради, установ та організацій міста, а також під час брифінгу зустрівся з представниками місцевих мас-медіа.

Під час наради йшлося про активну підготовку до Дня Міста, святкування якого відбудеться через місяць, якнайшвидше облаштування пішохідної розмітки на вулицях міста, зокрема, на вулиці Ковельській, та на велосипедній доріжці, нещодавно прокладеній на Ковельській.

Окремо зупинилися під час наради на ремонті мосту через Риловицю, що на вулиці Луцькій, та на укріпленні мосту, що веде з парку «Слов’янський» у село Заріччя, де наприкінці серпня відбудеться фестиваль «Княжий». 

Також очільник міста дав доручення найближчим часом завершити облаштування газонів на вулиці Зимнівській, де завершується прокладання бруківки на тротуарах, звернув увагу на таке явище як стихійні ринки, особливо, в центрі міста, наголосив не необхідності активізації ремонтних робіт у навчальних закладах міста, асфальтування міських вулиць, підготовки комунальної інфраструктури міста до роботи в осінньо-зимовий період.

Окрім того було сказано, що міська влада тримає на постійному контролі роботи з добудови 44-квартирного будинку для військових, що на вулиці Академіка Глушкова, а також із будівництва біля новобудови каналізаційно-насосної станції, на обладнання якої з міського бюджету виділено 340 тисяч гривень.

Під час брифінгу для представників місцевих ЗМІ торкнулися питання руху вантажного транспорту центральними вулицями міста, де рух такого транспорту заборонено. Міський голова відзначив: виконавчий комітет неодноразово звертався з проханням врегулюватися ситуацію в поліцію, висловив сподівання, що в місті почне діяти патрульна поліція, співробітники якої могли би виправити ситуацію. Зачепили журналісти під час брифінгу й тему ремонту вулиць Небесної Сотні та Івана Франка, на який, за словами Петра Саганюка, розробляється проектно-кошторисна документація. 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024