Розшукують волинянина, який поїхав на роботу в Польщу і зник

23 Січня 2021, 17:50
Сергій Ковш 2359
Сергій Ковш

У Польщі зник 43-річний житель Волинської області Сергій Ковш. На зв’язок з рідними чоловік востаннє виходив у липні минулого року. Відтоді жодної звістки про нього немає.

Відомо, що він працював неподалік Варшави із заробітчанами з Тернопільщини. Його мама просить допомогти у пошуках, – інформує видання Терміново.

 Жінка закликає усіх максимально розповсюдити інформацію про розшук її сина, можливо, його впізнають ті, з ким він працював.  Сергій Ковш родом із смт. Цумань Ківерцівського району Волинської області. На заробітки до Польщі поїхав 3 лютого 2020 року. Зв’язок із сином обірвався 6 липня минулого року.  

« Він працював на фірмі у селі Станіславово, що за 20 км від Варшави, з хлопцями з Тернопільщини. Звідки вони – не знаю, зв’язку з ними не маю. Може вони щось знають про мого сина, дуже прошу повідомити», – розповіла жінка.

Матері також стало відомо, що сина обікрали й він втратив телефон, документи, речі.  

« Після того, як я розмістила повідомлення про розшук Сергія у фейсбуці, до мене зателефонував чоловік, який впізнав його на фото. Він розповів, що бачив його у жовтні минулого року у місті Варка за 60 км від Варшави. Там він працював на яблуках. Він був без документів, розповідав, що всі речі, в тому числі телефон, вкрали. Роботодавець порадив йому йти в поліцію. Більше про нього нічого невідомо», – розповіла мати Сергія.

Жінка також розповіла, що на заробітки до Польщі Сергій Ковш минулого року поїхав вперше. На проблеми з роботою не скаржився.  Мати просила його, щоб їхав додому, запитувала може грошей не має, проте він казав, що гроші має і навіть обіцяв переслати рідним.

Про зникнення сина Ніша Ковш повідомила у поліцію, яка передала звернення в Польщу, де його оголосили в розшук. Та наразі жодних новин про чоловіка немає.

Якщо у вас є інформація про Серія Ковша, мама просить телефонувати їй за номером: 096-806-66-43.

Читайте також: Польща дозволила українцям не відбувати карантин


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024