Проблема у Суходільській школі: що змінилось після ток-шоу «Стосується кожного»

02 Лютого 2021, 19:00
2266

Представники управління освіти, навчального закладу і мама школяра зустрілися й обговорили ситуацію, яку кілька тижнів тому висвітлювали на ток-шоу «Стосується кожного».

Про це Район.Володимир-Волинський розповіли в міському управлінні освіти, молоді та спорту.

«21 січня цього року за присутності мами учня, начальника управління освіти, молоді та спорту, головного спеціаліста, начальника ІРЦ, директора опорного закладу «Загальноосвітня школа І-Ш ступенів села Суходоли» проведено зустріч, де обговорили дану проблему та визначили шляхи її вирішення. Також питання вивчалось безпосередньо у закладі освіти. Даниїла зараховано до міської ДЮСШ. На даний час конфліктна ситуація врегульована», – повідомили в управлінні.

Про дану проблему задали й на щотижневому брифінгу очільника Володимир-Волинської громади Ігоря Пальонки з представниками місцевих ЗМІ.

«Дитина відвідує Суходільську школу, відвідує секцію боксу – претензій від родини зараз немає», – повідомив очільник громади.

Читайте також: Про репутацію Суходільської школи дискутували на ток-шоу «Стосується кожного». ВІДЕО

Нагадаємо, про школу у невеличкому селі Суходоли Володимир-Волинської громади ввечері 20 січня говорили цілих 45 хвилин телевізійного ефіру.

мама дев'ятирічного хлопчика, який навчається у школі села Суходоли, що у Володимир-Волинській громаді, звинувачувала навчальний заклад у цькуванні сина. В школі сказали, що «мама не шукає правди», що все це неправда і вигадки.

Читайте також: Про булінг у школі на Володимирщині говоритимуть на всю країну. ВІДЕО

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024