Обговорили хід громадських робіт на території Оваднівської громади

08 Лютого 2021, 19:00
2238

У рамках реалізації проєкту «Успішна громада» відбулася зустріч заступника начальника відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Людмили Пась із головою Оваднівської ОТГ Сергієм Панасевичем.

Організація громадських робіт на території громади, надання послуг соціально незахищеним верствам населення – такі питання обговорювались під час зустрічі, інформують у центрі зайнятості. 

Голова Оваднівської об’єднаної територіальної громади планує залучити безробітних осіб на громадські роботи з другої половини лютого. У 2021 році на організацію громадських робіт у бюджеті громади закладено 38,0 тис. грн.

«Така співпраця допоможе залучити безробітних до тимчасової зайнятості та забезпечити заробітком, а ще й допомогти малозабезпеченим сім’ям нашої громади», – зауважив голова Оваднівської об’єднаної територіальної громади Сергій Панасевич.

У міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості переконані, що залучення до громадських робіт – це ефективний метод напрацювання суспільно-корисних ініціатив, вигідний і безробітному,  і громаді.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024