У Володимирі на сигналізацію у студентському гуртожитку витратять більше 500 тисяч гривень

09 Лютого 2021, 18:30
Гуртожиток агротехнічного коледжу 1747
Гуртожиток агротехнічного коледжу

Депутати обласної ради попередньо погодили фінансування окремих протипожежних заходів у навчальних закладах Володимира-Волинського.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Сьогодні на засіданні бюджетної комісії Волинської облради, яке відбулось у режимі відеозв'язку, погодили фінансування окремих (і дуже важливих для нас!) протипожежних заходів:

  • виділити 502 284 гривень на встановлення сигналізації в студентському гуртожитку №5 Володимир-Волинського агротехнічного коледжу,
  • спрямувати 712 680 гривень для погашення заборгованості за послуги зі встановлення пожежної сигналізації та її ремонту у Володимир-Волинському педагогічному фаховому коледжі ім. А. Ю. Кримського.

Радий, що проблемні питання, підняті мною під час громадського обговорення бюджету і у  письмових зверненнях до голови облради Григорія Недопада та голови постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики Ореста Маховського, залишились почутими.
Сьогодні на засіданні профільної комісії, під час якої розглядали бюджет 2021, відповідні кошти були рекомендовані для виділення сесією. Сподіваюся, що в цей четвер депутати приймуть правильні рішення і більше не виникатиме питань з безпечним перебуванням молоді у цих закладах», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, гуртожиток Володимир-Волинського агротехнічного коледжу рішенням суду мають закритий через відсутність пожежної сигналізації.

Читайте також: Суд постановив закрити гуртожиток коледжу у Володимирі. ФОТО,ВІДЕО

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024