У Володимирі обрали керівника Центру професійного розвитку педпрацівників

10 Лютого 2021, 17:00
Людмила Страхорчук 2057
Людмила Страхорчук

У Володимирі-Волинському обрали директора новоствореного Центру професійного розвитку педагогічних працівників. 

Про результати конкурсу інформують на сайті міської ради.

Перед початком конкурсу голова комісії, заступник міського голови Андрій Гудим розповів про специфіку оцінювання претендентів, а начальник управління освіти, молоді та спорту В'ячеслав Петрук ознайомив з умовами конкурсного відбору.

Загалом до участі в конкурсі надійшли 7 заяв, але одна із них була відхилена, тому що у кандидата не було достатнього педагогічного стажу. У результаті залишилося 6 претендентів, яких заслуховували згідно з черговістю подання заяв. 

Кандидати презентували власне бачення стратегії розвитку центру, на що кожному з них відводилося по 30 хвилин, а також відповідали на запитання членів конкурсної комісії, проходили співбесіду.

Члени комісії голосували у таємному режимі. Так, за результатами конкурсного відбору переможницею визнали Людмилу Страхорчук.

Нагадаємо, КП «Володимир-Волинський центр професійного розвитку педагогічних працівників» створений рішенням міської ради від 1 жовтня 2020 року відповідно до частини 3 статті 52 Закону України «Про повну загальну середню освіту».

Читайте також: Набули чинності оновлені умови дистанційного навчання у школах






 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024