У Володимирі та Нововолинську збирають підписи для представлення до нагороди поліцейського Тараса Слюсарука

12 Лютого 2021, 14:00
Тарас Слюсарук 1636
Тарас Слюсарук

Триває збір підписів для представлення до нагороди поліцейського з Володимира-Волинського Тараса Слюсарука, який змушений був застосувати зброю під час різанини у Нововолинській громаді. 

Організував збір підписів володимирчанин Тарас Сватко, який вважає, що Тарас Слюсарук – гідне обличчя Національної поліції України та повинен стати прикладом для інших. Саме тому він підготував лист до Міністерства внутрішніх справ про представлення поліцейського до державної нагороди, інформує БУГ.

Лист можуть підписати всі охочі до 13 лютого за наступними адресами:

вул. Данила Галицького 5 ( Володимир-Волинська міська рада). Відразу на вході в працівника муніципальної варти.;
Ковельська 24 – кіоск «Kava Avenue».
Луцька 81 – офіс «DN Меблі»,
Гайдамацька 24 – автосервіс, ФОП Рибка Д.А..
Привокзальна 45 – ТРЦ «Сім‘я» (на касі).

Нагадаємо, 31-річний поліцейський з Володимир-Волинського районного відділу поліції, отримав ножові поранення 6 лютого під час несення служби, опрацьовуючи виклик про бійку між родичами, в одному з сіл біля Нововолинська.

31-річний капітан поліції, старший інспектор сектору реагування патрульної поліції Тарас Слюсарук несе службу вже 13 років. Каже, випадки по службі бувають різні, але цей дуже зухвалий, адже нібито звичайний сімейний конфлікт переріс у справжню поножовщину. І все – через алкоголь та наслідки від зловживання ним…

Читайте також: Чоловіка, який у Грибовиці мало не вбив родичів та поранив поліцейського, хочуть взяти під варту

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024