Володимир: депутати написали заяву в поліцію на мера Петра Саганюка

07 Липня 2017, 10:20
10259

Депутати Волинської обласної ради Костянтин Зінкевич та Олексій Панасюк вважають, що Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк скоїв кримінальне правопорушення.

Про це Костянтин Зінкевич написав на своїй сторінці у Facebook.

Він нагадав, що 26 червня відбулася сесія міськради, під час якої мер показав «майстер-клас по грі «міченими картами».

Депутат розповів, що того дня депутатам роздали порядок денний з трьома питаннями, а в мера був порядок з двома питаннями.

«Одного важливого пункту вже не було. І на голосуванні саме цього Проекту наполягав міський голова в сесійній залі. Відразу ж на сесії кілька депутатів міської та обласної рад звернулися до присутнього офіцера поліції, щоб зафіксував факт, на нашу думку, злочину. Реакції відповідної не було», - додав Зінкевич.

Тож він з колегами написали в поліцію повідомлення про злочин, який вчинили, на думку заявників, начальниця відділу з питань організаційно-аналітичної роботи виконкому міськради Ірина Ліщук, секретар ради Олег Свідерський, міський голова Петро Саганюк.

«Сьогодні ж у поліції нам дали відповідь, яка означає, що нас «запускають по великому колу» замість того, щоб порушити кримінальну справу. Що ж, пограємо», - написав депутат.

 

Коментарі
07 Липня 2017, 19:17
Це джокер Тімосевич підписався?? Ну кому як не йому відомо що так кримінальний кодекс, адже мав статтейку
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024