Володимирська кулінарія: перфекційні сирники від Тетяни Юрчук

12 Лютого 2021, 19:15
1681

Район.Володимир-Волинський продовжує нову рубрику «Володимирська кулінарія».

Сьогодні у нас сирники. Як каже наша чергова учасниця рубрики Тетяна Юрчук, сирники, які вийдуть смачними навіть у тих, хто їх ніколи не готував.

Тетяна із села Зимне, що на Володимирщині. Дівчина веде свій блог в Інстаграмі, де ділиться чудовими рецептами. Надто особливі її #сніданки_таньки. 

1
Тетяна Юрчук
Тетяна Юрчук

З читачами Район.Володимир-Волинський Тетяна поділилася рецептом перфекційних сирників.

З цієї порції зазвичай виходить 5-6 сирників*

  • пачка 5% м'якого сиру (беру завжди в брикеті, напевно в цьому секрет їх однорідної структури, бо з розсипчастим я ніколи не пробувала робити)
  •  1 яйце
  •  2-3 ст.л рисового борошна
  •  щіпка солі

Все це добре розмішуєте, при необхідності можна додати ще трошки борошна.

Далі мокрими руками робимо сирник і кладемо всередину шматочок чорної 80%ї шоколадки (навіть якщо більше любите молочний шоколад, все одно сюди краще брати чорний, він коли розтоплюється, то ти їси шоколад, а не ту олію, яка утворюється з молочного шоколаду).

Викладаєте сирники на розігріту пательню (в ідеалі на суху, але можна її трохи змастити кокосовим маслом), накриваєте кришкою і смажите на помірному вогні кілька хвилин.
Коли з‘являється скоринка – перевертаєте і чекаєте ще кілька хвилин.

«Далі викладаєте їх на тарілку і прикрашаєте улюбленими фруктами, додаєте йогурт/арахісову пасту/мед (якщо любите солодке). Або все зразу, як люблю робити я!  Впевнена, що в тебе все вийде! Навіть якщо ти ніколи в житті не готував/ла сирники», – каже Тетяна.

Читайте також: Володимирська кулінарія: авторський м'ясний пиріг від Тетяни Боренко




1

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024