Володимирська кулінарія: перфекційні сирники від Тетяни Юрчук
Район.Володимир-Волинський продовжує нову рубрику «Володимирська кулінарія».
Сьогодні у нас сирники. Як каже наша чергова учасниця рубрики Тетяна Юрчук, сирники, які вийдуть смачними навіть у тих, хто їх ніколи не готував.
Тетяна із села Зимне, що на Володимирщині. Дівчина веде свій блог в Інстаграмі, де ділиться чудовими рецептами. Надто особливі її #сніданки_таньки.
З читачами Район.Володимир-Волинський Тетяна поділилася рецептом перфекційних сирників.
З цієї порції зазвичай виходить 5-6 сирників*
- пачка 5% м'якого сиру (беру завжди в брикеті, напевно в цьому секрет їх однорідної структури, бо з розсипчастим я ніколи не пробувала робити)
- 1 яйце
- 2-3 ст.л рисового борошна
- щіпка солі
Все це добре розмішуєте, при необхідності можна додати ще трошки борошна.
Далі мокрими руками робимо сирник і кладемо всередину шматочок чорної 80%ї шоколадки (навіть якщо більше любите молочний шоколад, все одно сюди краще брати чорний, він коли розтоплюється, то ти їси шоколад, а не ту олію, яка утворюється з молочного шоколаду).
Викладаєте сирники на розігріту пательню (в ідеалі на суху, але можна її трохи змастити кокосовим маслом), накриваєте кришкою і смажите на помірному вогні кілька хвилин.
Коли з‘являється скоринка – перевертаєте і чекаєте ще кілька хвилин.
«Далі викладаєте їх на тарілку і прикрашаєте улюбленими фруктами, додаєте йогурт/арахісову пасту/мед (якщо любите солодке). Або все зразу, як люблю робити я! Впевнена, що в тебе все вийде! Навіть якщо ти ніколи в житті не готував/ла сирники», – каже Тетяна.
Читайте також: Володимирська кулінарія: авторський м'ясний пиріг від Тетяни Боренко
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром